Música i cinema

MÚSICA SECUNDARIA

INTRODUCCIÓN

La música acompanyant a la imatge no és un fenòmen exclusiu del cinema. A l'Antiga Grècia, ja es combinava la música amb la representació teatral  a la tragèdia grega; eren els principis del teatre. Casi dos mil·lenis més tard, cap a finals del segle XVI, va nèixer l'òpera amb l'obra Orfeo, on la música esdevindria fonamental en l'acció teatral que es representava. Aquesta combinació de música i representació arribaria a la seva màxima popularitat a principis del segle XX amb el naixement del Musical que coneixem avui dia. Ja, més a prop en el temps, un altre fenòmen on la música seria crucial van ser els videojocs, on la música pren com a model les característiques de les bandes sonores del cinema, reforzant l'ambient del videojoc, donant ritme a la partida i captant l'atenció del jugador. 

A la pestanya preguntas trobaràs una sèrie de qüestions sobre la música i el cinema que tindràs que respondre fent servir els enllaços webs proporcionats a la pàgina de recursos. No busqueu la informació en un altre lloc. Finalment, tindreu que respondre a La Gran Pregunta on es demanarà una pregunta final més elaborada sobre el tema. Consulteu l'apartat Evaluación, on surten els objectius de l'activitat i qué contarà per la nota. 

Totes les preguntes les haureu de enganxar a un document de google i que, una vegada finalitzat afegireu a la tasca del Classroom. La feina s'ha de fer en Català.

 

(Puede quitar la publicidad ampliando la cuenta)