ES BUSQUEN BIOTECNÒLEGS

BIOLOGÍA Y GEOLOGÍA SECUNDARIA

INTRODUCCIÓN

ES BUSQUEN BIOTECNÒLEGS

Hola xics i xiques,

Segurament ja ho hebreu vist en el informatiu, sèries o pel·lícules, però ha començat una de les majors revolucions de tots els temps: la manipulació genètica.

Els més prestigiosos centres de investigació (SEG – Sociedad Española de Genética, IBGM- Instituto de Biología y Genética Molecular, SCIC -Centro Superior de Investigaciones Científicas…) estan buscant joves ments per a incorporar-los en un futur a la seua plantilla, per això han volgut realitzar un projecte en col·laboració amb el nostre centre (G.A.).

Este es un projecte de investigació en el qual estudiarem què es la biotecnologia i la ingenieria genètica, quines tècniques s’usen, quins son els principals usos, i quines conseqüències poden tindre per als éssers vius i la societat.

Ja sabeu que col·laborar amb les més prestigioses organitzacions de investigació no es fàcil, per això es requereixen uns coneixements mínims sobre el tema: ingeniería genètica, enzims, hibridació, transgènics, clonació, PCR, cèl·lules mare, bioreactors…  Si demostreu mestria en estos coneixements passareu la primera fase del Procés de Selecció.

A més, les més conegudes cadenes de televisió han contactat amb nosaltres i volen que presenteu els resultats dels vostres estudis. Ho podeu fer de la manera que més vos agrade: conferència, taula redona, programa de televisió, entrevista, teatre...

L’objectiu final de la investigació i presentació es donar a conèixer les tècniques més novedoses en ingenieria genètica. Confíe en el vostre interès per la matèria i estic segura que superareu totes les fases sense problemes. EL G.A. compta amb vosaltres!

(Puede quitar la publicidad ampliando la cuenta)