ES BUSQUEN BIOTECNÒLEGS

BIOLOGÍA Y GEOLOGÍA SECUNDARIA

INTRODUCCIÓN

ES BUSQUEN BIOTECNÒLEGS

Hola xics i xiques,

Segurament ja ho haureu vist en el informatiu, sèries o pel·lícules, però ha començat una de les majors revolucions de tots els temps: la manipulació genètica.

Els més prestigiosos centres de investigació (SEG – Sociedad Española de Genética, IBGM- Instituto de Biología y Genética Molecular, CSIC -Centro Superior de Investigaciones Científicas…) estan buscant joves ments per a incorporar-los en un futur a la seua plantilla, per això han volgut realitzar un projecte en col·laboració amb el nostre centre.

Este es un projecte de investigació en el qual estudiarem què es la biotecnologia i la enginyeria genètica, quines tècniques s’apliquen, quins son els principals usos, i quines conseqüències poden tindre per als éssers vius i la societat.

Ja sabeu que col·laborar amb les més prestigioses organitzacions de investigació no es fàcil, per això es requereixen uns coneixements mínims sobre el tema: enginyeria genètica, enzims, hibridació, transgènics, clonació, PCR, cèl·lules mare, bioreactors…  Si demostreu mestria en estos coneixements passareu la primera fase del Procés de Selecció.

A més, les més conegudes cadenes de televisió han contactat amb nosaltres i volen que presenteu els resultats dels vostres estudis. Ho podeu fer de la manera que més vos agrade: conferència, taula redona, programa de televisió, entrevista, teatre...

L’objectiu final de la investigació i presentació es donar a conèixer les tècniques més noves en enginyeria genètica. Confie en el vostre interès per la matèria i estic segura que superareu totes les fases sense problemes. El IES ABASTOS compta amb vosaltres!

Centros de investigación de todo el país denuncian que es "imposible hacer  ciencia competitiva" por falta de financiación | Ciencia

(Puede quitar la publicidad ampliando la cuenta)