La faula

LENGUA Y LITERATURA PRIMARIA

INTRODUCCIÓN

 

Benvingut o benvinguda a aquesta nova eina de treball anomenada WebQuest que et permetrà avançar en el teu

 procès d’ensenyament aprenentatge en l’àrea de llengua i literatura i d'igual manera, a l'assignatura d'artística: plàstica. Espere que aquesta  activitat que et presente et resulte lúdica i que la proposta d'activitats i la tasca que et descric siga motivadora i t'ajude a conèixer més sobre les faules. Amb aquesta finalitat espere que t'endinses amb gana a una aventura on trobaràs videosimatgeslecturestasques i activitats. A mesura que navegues per la WebQuest, fixa't! Hi ha treball individual i també d'altre que faràs amb ajuda dels teus companys d’equip

Al llarg de la WebQuest, sense adonar-te'n, et convertiràs en un escriptor de faules clàssiques però, per a això, hauràs d'investigar i aprendre quines són les caractéristiques d’aquests escrits.​ A tot açò, sabeu què són les faules? Mmmm... crec que començaré donant-vos una xicoteta ajuda:  

A mesura que anem fent-nos grans, els nostres pares, iaios i altres familiars ens conten històries que ensenyen a preparar-nos per a les xicotetes dificultats que podem trobar al nostre dia a dia. Açò és el que anomenem faules. 

Cliqueu al següent enllaç i podreu veure un exemple. ESTEU PREPARATS?

(Puede quitar la publicidad ampliando la cuenta)